Home
Over ons

OVer ons

WIJ ZIJN EEN JONG DYNAMISCH BEDRIJF . 

Specialist op het gebied van reiniging,detailingen cosmetische renovatie. 

Met de nieuwste technieken zoals Stoomreiniging, droogijsstralen en coating zetten , brengen wij uw auto naar nieuwstaat . 

Wij hebben van onze hobby werk gemaakt en met passie voor auto’s is ons werk elke dag anders met veel voldoening maken wij ze weer als nieuw we kunnen wel zeggen beter als nieuw! 

 

Achtergrond

Het verhaal van Ronald ten Kleij, de eigenaar van Autototaalreiniging, is er een van passie en toewijding. Vanaf zijn jonge jaren, waarin hij auto’s waste om geld te verdienen, tot het moment waarop hij 9 jaar geleden besloot zijn eigen bedrijf te starten, heeft Ronald altijd een liefde voor auto’s gehad.

Hij begon met een servicebedrijf voor auto’s, maar wilde zijn klanten meer bieden. Daarom zocht hij naar een efficiënte manier om auto’s te reinigen en te poetsen. Dit leidde tot het idee om auto’s te stomen, zowel op locatie als in zijn werkplaats. Met gemiddeld slechts 4 liter water kan hij een auto van binnen en buiten reinigen.

In de loop der jaren heeft Ronald zijn technieken verder ontwikkeld en uitgebreid. Zijn bedrijf is nu gespecialiseerd in het reinigen en detailen, oftewel het cosmetisch renoveren, van auto’s, motoren, vrachtwagens, boten en campers.

Ronald streeft ernaar om voortdurend te innoveren en te zoeken naar nog betere producten om nog meer kwaliteit te leveren. Zijn doel is om auto’s een tweede leven te geven en klanten een tevreden gevoel te geven over hun kostbare bezit.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt contact opnemen via WhatsApp op het nummer 0630357946.

Our Recent Works

Service

Waar passie met vakmanschap samenkomt

Bij Autototaalreiniging zijn we gepassioneerd en vakbekwaam in het onderhouden van auto’s van verschillende merken en prijsklassen. Met behulp van onze professionele machines, hoogwaardige producten en vakmensen brengen we elke auto terug naar een staat die nog mooier is dan nieuw!

Hoe u uw auto kunt onderhouden

01

Maak een afspraak voor een intake

Maak een afspraak voor een intake zodat wij u auto kunnen inspecteren in welke staat hij verkeerd . Zo kunnen wij u adviseren wat goed is voor uw auto .

02

KIES WELKE BEHANDELING U WILT

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende soorten behandelingen van een krasvrije wasbeurt tot een volledige cosmetische renovatie. 

03

Bevestig uw afspraak

bevestig uw afspraak zodat wij samen met u een geschikte datum kunnen inplannen om uw auto te verzorgen. 

04

Uw auto is klaar!

Na onze behandeling die met passie en zorg is gehanteerd kunt u kiezen voor een vervolg behandeling zodat uw auto duurzaam onderhouden wordt en zo de waarde blijft gegarandeerd. Uw auto wordt bij ons geregistreerd in ons systeem voor eventuele garantie naar keuze.

MAAK EEN AFPRAAK VANDAAG NOG!