Home
Over ons

OVer ons

WIJ ZIJN EEN JONG DYNAMISCH BEDRIJF . 

Specialist op het gebied van reiniging,detailingen cosmetische renovatie. 

Met de nieuwste technieken zoals Stoomreiniging, droogijsstralen en coating zetten , brengen wij uw auto naar nieuwstaat . 

Wij hebben van onze hobby werk gemaakt en met passie voor auto’s is ons werk elke dag anders met veel voldoening maken wij ze weer als nieuw we kunnen wel zeggen beter als nieuw! 

 

Achtergrond

Ronald ten Kleij eigenaar van Autototaalreiniging ging als vroeger als kleine jongen met een emmer en een spons al langs de deuren om auto’s te wassen om zo geld bij te verdienen. Nooit geweten dat hij 9 jaar terug voort ging zetten. 

 

Vele jaren werkzaam geweest in de Automotive branche in diversen bedrijven en gewerkt aan diversen voer en vaartuigen kwam hij 11 jaar geleden op het idee om voor zichzelf te beginnen . 

Hij is toen begonnen met een servicebedrijf voor auto’s maar daarin wou hij toch meer kunnen bieden aan de klant dat ze na de reparatie ook weer met een schone en glanzende auto weer de weg op konden. 

Hij heeft toen een concept gezocht om snel en efficiënt een auto te reinigen en te poetsen . Zo is hij begonnen met het fenomeen Stomen ook op locatie. 

Met gemiddeld 4 liter water een auto van binnen en buiten reinigen (stomen). 

Dit uitgebreid naar diversen technieken om de auto nog mooier te krijgen . 

En zo uitgegroeid naar een specialistisch bedrijf in het reinigen en detailen oftewel cosmetisch renoveren van auto’s ,motoren, vrachtwagens, boten en campers.  

Blijven innoveren en zoeken naar nog beter producten om nog meer kwaliteit neer te zetten . 

Dat is waar wij voor gaan de auto’s een 2e leven geven werken met passie aan onze hobby en de klant een tevreden gevoel geven over hun kostbare bezit . 

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak maken ? 

Maak gebruik van onze bedrijf whatsapp: 0630357946  

Our Recent Works

Service

Waar passie met vakmanschap samenkomt

Wij van Autototaalreiniging werken met passie en vakmanschap aan verschillende merken en prijsklasse auto’s . Door ons proffesionele machines ,producten en vakmensen brengen wij elke auto naar nieuwstaat !

En we durven wel te zeggen nog mooier dan nieuw! 

Hoe u uw auto kunt onderhouden

01

Maak een afspraak voor een intake

Maak een afspraak voor een intake zodat wij u auto kunnen inspecteren in welke staat hij verkeerd . Zo kunnen wij u adviseren wat goed is voor uw auto .

02

KIES WELKE BEHANDELING U WILT

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende soorten behandelingen van een krasvrije wasbeurt tot een volledige cosmetische renovatie. 

03

Bevestig uw afspraak

bevestig uw afspraak zodat wij samen met u een geschikte datum kunnen inplannen om uw auto te verzorgen. 

04

Uw auto is klaar!

Na onze behandeling die met passie en zorg is gehanteerd kunt u kiezen voor een vervolg behandeling zodat uw auto duurzaam onderhouden wordt en zo de waarde blijft gegarandeerd. Uw auto wordt bij ons geregistreerd in ons systeem voor eventuele garantie naar keuze.

MAAK EEN AFPRAAK VANDAAG NOG!