COATING DOOR AUTO TOTAAL REINIGING

Een auto in optimale staat brengen (Detailing) is meer dan alleen maar even een emmertje met sop over de auto gooien en even de binnenkant opruimen en uitzuigen, de naam zegt het al: Je bent bezig met de details. Auto Totaal Reiniging veranderd de staat van de auto van schoon, naar glanzend als nieuw.

Een Detailer (lees vakman) bekijkt de lak van de auto goed en bepaald aan de hand daarvan de te volgen stappen. Was krasjes worden echt verwijderd en grotere krassen worden minder zichtbaar als dat mogelijk is.
Er worden geen onderdelen van de buitenzijde van de auto vergeten, banden, velgen, wielkasten, motorruimte, vrijwel alles komt aan bod (afhankelijk van de behandeling die u kiest). De glans na een detail beurt zal beter zijn en langer houden (mits goed onderhouden). Wij van Auto Totaal Reiniging doen dit uit passie voor het vak, en willen graag het mooist mogelijke resultaat behalen.

VOORDELEN FLON4000

  • FOCWA ERKEND

  • LANGDURIGE BESCHERMING

  • VOOR ALLE OPPERVLAKKEN

Flon 4000

Wat onze klanten zeggen:

Bedankt Ronald ten Kleij, FLON dealer regio Didam, voor het verwennen van mijn Range Rover!
Hij ziet eruit om door een ringetje te halen. En jouw service eromheen is al even goed!

Range RoverVia website FLON4000

Onze bedrijfsbus een grondige schoonmaakbeurt laten geven door autostomerij Didam.
Complimenten Ronald ten Kleij namens Solar Didam. Hij ziet er als nieuw uit

Eef ScholtenVia Facebook

goed werk afgeleverd,
de auto is weer helemaal schoon van binnen dankzij Auto Totaal Reiniging

Arnoud Muldervia Facebook

Ideaal we konden gewoon thuis blijven terwijl de auto werd schoongemaakt. Onze auto was van binnen gewoon heel erg vies uiteindelijk voor gekozen om binnen en buiten schoon te laten maken. Ronald levert goed werk en een super service. Gewoon een dikke 5 sterren!!

Martina Krijgsmanvia Facebook

PTFE GlossProtection

Een lakbeschermer en tevens vervanger van autowax. GlossProtection is een “Easy to Clean” coating op basis van PTFE, met 3 jaar schriftelijke glans garantie. Door gebruikmaking van PTFE, is het opeervlak gladder, glanst de lak mooier en is uw voertuig onderhoudsvriendelijker. Deze is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen, GlossProtection is wasstraatbestendig.

SafeView

Eem “veilig zicht” coating gebaseerd op nanotechnologie. Ontwikkeld volgens de nieuwste technieken, die regen, ijzel en sneeuw laat parelen in kleine druppeltjes en verwijderd worden door de aerodynamische luchtstroom. Goed zicht is een “must” voor uw veiligheid en comfort tijdens het rijden. SafeView verhindert de aanhechting en opbouw van vorst, sneeuw, ijs, zout, modder en insecten.

Quartz Coating

Een lakbeschermer op basis van Sillica ook wel kwartsglas genoemd. Deze coating is duurzaam, niet zichtbaar op de lak, heeft een hoge glansgraad en zal uw voertuig beschermen tegen UV-licht, pekel en andere milieu invloeden. Een solide coating, met 4 jaar schriftelijke glansgarantie. Deze is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Quartz Coating is wasstraatbestendig.

TEX-Coat

Een duurzame en elastische coating ter bescherming van o.a. textiel, polyester, katoen alsmede mengsels hiervan. TEX-Coat vormt een nanometer dunne film op het oppervlak, het voorkomt indringen van water, koffie, cola, ketchup, rode wijn, chocolademelk, etc. De vervuiling kan nadien eenvoudig worden opgenomen met keukenpapier. Deze coating is geschikt voor stoelen, vloerbedekking, stoffen wandafwerkingen van o.a. auto’s bussen, campers, vliegtuigen e.d.

Sill Ceramic Coating

Een harde [9H] niet zichtbare keramische coating, die zowel de lak herstelt als beschermd. Ceramic Coating maakt het oppervlak waterafstotend. De laagdikte van deze coating is 500 keer dunner dan een menselijke haar, zeer flexibel, duurzaam, nagenoeg krasvast en heeft een hoge spiegelreflexie. Indien u Ceramic Coating volgens de richtlijnen van FLON onderhoud zal u langer dan 5 jaren plezier hebben van deze unieke coating. Ceramic Coating is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen en wasstraatbestendig.

Wheel-Coat

Voorkomt hardnekkige vervuiling van remstof, olie, vet en straatvuil.

Het reinigen van uw velgen is na applicatie eenvoudig, gebruik van zware chemicaliën en velgenreinigers is niet meer nodig. Wassen met FLON GlossShampoo, is voldoende voor een schoon en glanzend resultaat.

WHEEL-Coat is bestand tot temperaturen van 800 graden, dit voorkomt het inbranden van remstof en verkleuring van de originele lak.

Shares
Shares