GLASCoating (detailing)

Auto Totaal Reiniging verandert de staat van de auto van schoon, naar glanzend als nieuw.

GlasCoating (Detailing) door Auto Totaal Reiniging

Auto Totaal Reiniging is gespecialiseerd in exclusieve voertuig-verzorging van alle typen en leeftijden voertuigen. Bij detailing gaan we verder dan wassen. Wij herstellen de lak en daardoor ziet uw voertuig er weer als nieuw uit. 

Er worden geen onderdelen van de buitenzijde van de auto vergeten, banden, velgen, wielkasten, motorruimte, vrijwel alles komt aan bod. De glans na een detail beurt zal beter zijn en langer houden (mits goed onderhouden). Wij van Auto Totaal Reiniging doen dit uit passie voor het vak, en willen graag het mooist mogelijke resultaat behalen.

Auto Totaal Reiniging is gecertificeerd FLON4000 Dealer.

  • Duurzame lakbescherming
  • Verwijderd vlekken en verkleuringen
  • Blijvend glanzende uitstraling (wordt niet meer dof)
  • Voor alle oppervlakken en onderdelen
  • Waterafstotend & UV bescherming
  • Focwa erkend
  • 30+ jaar ervaring

GLAScoatings

PTFE GlossProtection (3 jaar garantie)

Een lakbeschermer en tevens vervanger van autowax. GlossProtection is een “Easy to Clean” coating op basis van PTFE, met 3 jaar schriftelijke glans garantie. Door gebruikmaking van PTFE, is het opeervlak gladder, glanst de lak mooier en is uw voertuig onderhoudsvriendelijker. Deze is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen, GlossProtection is wasstraatbestendig.

Quartz Coating (4 jaar garantie)

Een lakbeschermer op basis van Sillica ook wel kwartsglas genoemd. Deze coating is duurzaam, niet zichtbaar op de lak, heeft een hoge glansgraad en zal uw voertuig beschermen tegen UV-licht, pekel en andere milieu invloeden. Een solide coating, met 4 jaar schriftelijke glansgarantie. Deze is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Quartz Coating is wasstraatbestendig.

Sill Ceramic coating (5 jaar garantie)

Een harde [9H] niet zichtbare keramische coating, die zowel de lak herstelt als beschermd. Ceramic Coating maakt het oppervlak waterafstotend. De laagdikte van deze coating is 500 keer dunner dan een menselijke haar, zeer flexibel, duurzaam, nagenoeg krasvast en heeft een hoge spiegelreflexie. Indien u Ceramic Coating volgens de richtlijnen van FLON onderhoud zal u langer dan 5 jaren plezier hebben van deze unieke coating. Ceramic Coating is geschikt voor alle laksoorten en te verwerken op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen en wasstraatbestendig.

Overige coatings

SafeView

Eem “veilig zicht” coating gebaseerd op nanotechnologie. Ontwikkeld volgens de nieuwste technieken, die regen, ijzel en sneeuw laat parelen in kleine druppeltjes en verwijderd worden door de aerodynamische luchtstroom. Goed zicht is een “must” voor uw veiligheid en comfort tijdens het rijden. SafeView verhindert de aanhechting en opbouw van vorst, sneeuw, ijs, zout, modder en insecten.

TEX Coating

Een duurzame en elastische coating ter bescherming van o.a. textiel, polyester, katoen alsmede mengsels hiervan. TEX-Coat vormt een nanometer dunne film op het oppervlak, het voorkomt indringen van water, koffie, cola, ketchup, rode wijn, chocolademelk, etc. De vervuiling kan nadien eenvoudig worden opgenomen met keukenpapier. Deze coating is geschikt voor stoelen, vloerbedekking, stoffen wandafwerkingen van o.a. auto’s bussen, campers, vliegtuigen e.d.

Wheel-coat

Voorkomt hardnekkige vervuiling van remstof, olie, vet en straatvuil. Het reinigen van uw velgen is na applicatie eenvoudig, gebruik van zware chemicaliën en velgenreinigers is niet meer nodig. Wassen met FLON GlossShampoo, is voldoende voor een schoon en glanzend resultaat.

WHEEL-Coat is bestand tot temperaturen van 800 graden, dit voorkomt het inbranden van remstof en verkleuring van de originele lak.