Montagepartner van Topspace Dakkoffer verhuur!

Autototaalreiniging & TOPSPACE.NL

Vanaf  maandag 22-06-2020  is Autototaalreiniging Wehl  een samenwerking aangegaan met topspace.nl. In het verhuren van onder andere dak en skikoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers. Topspace beschikt over 78 montage en verhuur lokatie’s door heel Nederland waaronder Autototaalreiniging en is daar bij ook de grootste in Nederland op het gebied van verhuur. Dit is te danken door de service en kwaliteit van de producten van thule, topspace en hun montage partners. Ook Autototaalreiniging heeft zich hier bijgevoegd om de kwaliteit en service uit te breiden naar onze bestaande en nieuwe klanten. Omdat Autototaalreiniging specialist is in het reinigen/stomen,detailen en coaten van auto’s . Geven wij voor elke klant die bij ons komt via topspace 10% korting op een stoomreiniging.

Topspace & Stoomreiniging/Poetsbeurt.

NAAR DE SITE VAN TOPSPACE

Veilig ,schoon en Glanzend op de weg op ! 

www.topspace.nl

www.autototaalreiniging.nl

Droog-ijs reiniging

Droog-ijs reinigen, ook wel droogijs stralen genoemd, is een effectieve en milieuvriendelijke manier van schoonmaken en heeft verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele manier van schoonmaken. Droogijs reiniging beschadigd het te reinigen oppervlak niet, door de niet-schurende werking. Daarnaast is demontage van vervuilde motoren of machines veelal niet nodig.

Neem contact op via het formulier op de website, de e-mail of bel:

0314-745005

Polijsten

Voor en na het polijsten.. Wat een verschil!
Heeft uw auto hier ook last van? Wij lossen het voor u op!

Neem contact op via het formulier op de website, de e-mail of bel:

0314-745005

AlloyGator velgenbescherming

Wil je je velgen beschermen?

Met AlloyGator bescherm je de velgen van jouw auto op een onopvallende of juist opvallende wijze! Deze harde nylon ring wordt gemonteerd op de velg en voldoet aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen. Zelfs onder zware omstandigheden komt deze niet los.

  • 15 verschillende kleuren
  • 12 t/m 24 inch
  • Beschermt tegen stoeprandschade
  • Weg met bestaande velgrandschade
  • Vanaf €99,- per set

Nieuwe locatie

Goed nieuws!

Wegens uitbreiding is Auto Totaal Reiniging verhuisd naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie is Broekhuizerstraat 20C in Wehl, naast OQ Value.

De nieuwe locatie is groter, waardoor er meer voertuigen in de werkplaats behandeld kunnen worden. Daarnaast is ook ons team uitgebreid!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het formulier op de website, de e-mail of bel: 0314-745005.

 

Hopelijk tot gauw,

Team Auto Totaal Reiniging

 

 

Samenwerking met DROOMPARKEN !

In samenwerking met DROOMPARKEN gaan wij auto’s reinigen op lokatie!

Tijdens het verblijf van de gasten wordt hun auto compleet gereinigd hoe mooi is dat ?

https://www.droomparken.nl/nieuwsbrief/kijkdagen/1018za.html

Wegens succes nu ook Flon4000 dealer van regio Arnhem !

Wegens succes zijn wij nu ook flon4000 dealer van regio Arnhem geworden !

FLON4000 Nederland maakt deel uit van de FLON International Groep, sinds 25 jaar marktbepalend in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige PTFE, SiO2, Quartz- & Keramische oppervlakte coatings. Geschikt voor zowel de Automotive, Industrie, Scheepvaart als Transportsector.
  
FLON International is een FOCWA erkend leverancier en heeft een grote keten van specialisten in zowel Nederland als België. Wij zitten door het hele land, dus ook bij u in de buurt. Omdat onze dealer-groep bestaat uit individuele ondernemers, staan flexibiliteit, innovatie en vakmanschap centraal.
  
Het behandelen van een oppervlak, is een proces waarbij een beschermlaag op een ondergrond wordt aangebracht. Doel van deze behandeling is, het langdurig beschermen tegen [schadelijke] externe invloeden, m.a.w. om een snel veroudering- c.q. slijtageproces van de lak tegen te gaan.   
  
Een FLON coating is betaalbaar voor iedereen en geschikt voor alle oppervlakken, groot, klein, nieuw of gebruikt. 
  

Nieuws !

Wegens enorme groei zijn wij vanaf heden nu ook werkzaam op onze 2e A  Locatie!

Wij zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Autototaalglas in Doetinchem .

Zodat we meerdere klanten kunnen helpen en een breed pakket aan kunnen bieden .

Zowel totale reiniging/detailing/ruitenservice en spotrepair.

We zitten in hetzelfde pand als Autototaalglas .

U kunt zich voor aan de receptie melden .

Wij staan graag voor u klaar !

 

Droogijs reinigen auto: de auto wordt écht brandschoon

Je auto, en dan met name een oldtimer pak je met satijnen handschoentjes aan. Die tectyl laag moet van de auto af, maar hoe doe je dat zonder schade aan te brengen aan de lak? En de onderdelen die niet nat mogen worden, de dynamo’s bijvoorbeeld: hoe krijg je die goed schoon? In dit artikel lees je alles over droogijs reinigen. Met deze reinigingsmethode behaal je een verbluffend resultaat zonder je auto schade te bezorgen.

Vervuilde onderdelen

Droogijs reinigen, of droogijsstralen, is niet alleen interessant voor de eigenaar van een klassieker. Ook voor kwetsbare en moeilijke te bereiken onderdelen van de gewone personenauto is de koudijstechniek bijzonder geschikt.

Denk bijvoorbeeld aan het motorblok en de carburateur. Het schoonmaken van deze onderdelen is een arbeidsintensieve en tijdrovende klus en levert vrijwel nooit een bevredigend resultaat op: daar zijn bepaalde delen domweg te onbereikbaar voor.

Alles bereikbaar

Met droogijs reinigen krijg je echter ook het lastige motorblok en de kwetsbare carburateur in een handomdraai brandschoon zonder beschadigingen aan het oppervlak aan te brengen. Zo blijft er bijvoorbeeld in de carburateur geen grit achter dat voor problemen zou kunnen zorgen. In de motorruimte vinden we ook enkele onderdelen die niet nat mogen worden. De dynamo’s bijvoorbeeld, en de startmotoren. Maar ook andere elektrische onderdelen van de motor als de verdeler, de bobine en de ecu’s.

Afplakken? Hoeft niet meer!

Normaliter zou je die voor het schoonmaken van het motorblok goed moeten afplakken, maar bij droogijs reinigen is dit niet nodig. Alles blijft namelijk droog. Alleen de radiatorlamellen mogen niet direct geraakt worden.

Bekleding

Ook bekleding is met droogijs reinigen perfect schoon te krijgen. Zeker handig als je originele, onvervangbare bekleding in je auto hebt die wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken.  En een gereinigde stoel is bijvoorbeeld meteen weer klaar voor gebruik: hij hoeft niet meer te drogen. Droogijs reinigen is schoon en milieuvriendelijk. Na het reinigen met de droogijsspuit blijft er geen residu achter, zoals grit of iets dergelijks. Het losgeblazen vuil is droog en kan gewoon worden opgeveegd of opgezogen. Bovendien draagt de CO2 die tijdens het proces vrijkomt niet bij aan het broeikaseffect. Het wordt immers eerst uit de lucht gehaald om tot ijs te maken, en na het droogijs reinigen wordt het weer in de lucht opgenomen.

  Bekleding reinigen met droogijs

Ook de bekleding wordt weer als nieuw.

En zitten maar! Alleen lederen bekleding kan beter op een andere manier worden aangepakt. De kans op beschadigingen is in dit geval een stuk groter.

Droogijs

Droogijs reinigen heeft dus vele toepassingen, zowel binnen als buiten de autowereld. Zo wordt droogijs reinigen bijvoorbeeld ook gebruikt voor het schoonspuiten van gevels en het verwijderen van kauwgom van het trottoir. Maar wat is droogijs nu precies? De naam zegt het in feite al: droogijs is ijs dat geen vloeistof wordt als het smelt, maar dat meteen overgaat in gas. Om het preciezer te zeggen: het is onder hoge druk samengeperste koolzuur dat bestaat uit kleine ijskorreltjes van -80 °C. Je kunt die korreltjes een beetje vergelijken met hagelkorrels, alleen velen en velen malen kouder.

De voordelen van droogijs reinigen

Het droogijs reinigen van de auto heeft enkele significante voordelen ten opzichte van meer traditionele manieren van autoreiniging. Een paar van deze voordelen werden al aangestipt in wat voorafging, maar voor de volledigheid zullen we de belangrijkste hier nog eens op een rijtje zetten.

 

Veilig schoonmaken

Droogijs reinigen is veilig. Er is geen sprake van een schurende werking zoals wel het geval is bij het stralen met grit of glasparel. Omdat de droogijskorrels te zacht zijn om dit effect te hebben, wordt er geen schade toegebracht aan het te reinigen oppervlak. Droogijs reinigen is… droog. Een open deur, maar inderdaad een groot voordeel van deze methode, zoals hierboven reeds is opgemerkt. Het zorgt ervoor dat de koudijstechniek uitermate geschikt is voor het schoonmaken van auto-onderdelen die niet nat mogen worden.

      

Onderdelen in het motorcompartiment ondergaan na behandeling een ware metamorfose

 

Het verwijderen van oude tectyllagen met droogijs reinigen

Droogijsstralen bespaart de liefhebber en restaurateur van met name oldtimers een hoop tijd. Het is niet langer nodig dagenlang te krabben om oude, vuile tectyllagen te verwijderen. De kans dat je tijdens je ijverige inspanningen lelijke krassen veroorzaakt is daarbij ook nog eens hartstikke groot.

Het resultaat mag er zijn, de onderkant wordt als nieuw!

 

“Het is eigenlijk zeer vreemd dat de droogijs-techniek nog niet veel bekender is, resultaten zijn subliem en kostentechnisch valt het reuze mee.”

 

Een professional verwijdert de vervelende lagen met behulp van droogijs reinigen binnen een paar minuten en tegen een zeer aanvaardbare prijs. Een bedrag bovendien dat je dagen vol frustratie bespaart. En belangrijker nog: je schitterende bolide loopt geen krassen op! Waar wacht u nog op?!

Vraag direct een offerte aan!

En wilt u het helemaal perfect hebben? Combineer dan een droogijs reiniging met detailing van Flon 4000. Ronald Ten Kleij informeert u graag over de mogelijkheden!

Met dank aan: www.tuning-gids.nl